Over jezelf wegcijferen

Wie (kleine) kinderen heeft kan dit beamen; jezelf wegcijferen is part of the job. Op mijn tijdlijn zie ik weleens cartoons langskomen van mama’s die hun rust zoeken op de wc, met de deur op slot omdat de kids anders toch nog achter je aankomen (herkenbaar?).

Ik heb het advies gekregen om een paar keer per dag aan mezelf te gaan denken. Dat lukt lang niet iedere dag maar begin me wel steeds meer bewust te worden van het belang van ‘mama-tijd’.

Mijn peuter zit nu in de fase van het soms wel soms niet een middag dutje doen. Vandaag viel hij op schoot in slaap. Ik combineerde het met een ‘mama-tijd’ momentje, in mijn favoriete hoekje in huis met een commithappiness.nl meditatie.

Namasté

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s