Nina is zwanger! Week 3: tijd voor jezelf is bijna onmogelijk

Ja hoor, is mijn man eindelijk thuis krijg ik buikgriep! In plaats van dagjes uit met het complete gezin was ik aan huis gekluisterd. Je ziet dat wel vaker dat mensen ziek worden na een lange periode van drukte en stress. Was dat de reden van mijn buikgriep? Dat mijn man weer thuis was en ik ziek kón zijn? Lees hier verder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s