Nina is zwanger! Week 24: Het zijn ‘maar’ je banden (slik?)

Dat ik over de helft ben ga ik nu ook echt voelen. Ik heb een afspraak moeten maken bij een therapeut omdat ik aan het einde van de dag zo’n pijn heb aan mijn rug dat ik niet meer fatsoenlijk kan lopen, zitten of liggen laat staan overeind komen! Scherpe pijnscheuten schieten door mijn onderrug naar mijn billen. O nee! Hoe ga ik dit nog 4 maanden volhouden?! Lees hier verder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s