Nina is zwanger! Week 22: Ik kan niet meer zonder deze 5 dingen!

Hoppakee! Over de helft. Dat is in mijn beleving pas een mijlpaal.
Niet alleen ben ik nu over de helft maar tevens ben ik op het punt belandt in de zwangerschap waar ik niet meer geheel op eigen kracht fatsoenlijk kan functioneren. Om heel eerlijk te zijn is het zwanger zijn niet zo mijn ding. Waar ik normaal vol energie zit waggel ik nu al als een lusteloze gans achter mijn kroost aan in plaats van ervoor. Dit helpt mij de dag door: Lees hier verder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s