Nina is zwanger! Week 10: “uitgebreid in de spiegel kijken doe ik allang niet meer”

Dit jaar word ik 30 … Dertig! Een hele leeftijd. Ik kan mezelf nu allerlei ingewikkelde levensvragen gaan stellen om terug te blikken op de afgelopen jaren. Maar om een mentale crisis te voorkomen ga ik daar niet aan beginnen. Ik voel me nog steeds 25 en daar gaat het toch om? je gevoelsleeftijd? Lees hier verder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s