Nina is zwanger! De 12 weken echo

De zwangerschapsreis is in volle gang. Met deze week als bestemming de 12-weken echo. Hij stond gepland bij de verloskundige die mijn beide bevallingen heeft begeleid en dus leek het ons leuk om er een gezinsuitje van te maken. Zo kon zij de, inmiddels, flinke peuters zien die ze de wereld op heeft geholpen en konden onze peuters op hun beurt een poging doen de echo beelden te ontcijferen en hun broertje of zusje voor het eerst waarnemen…Lees hier verder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s