“Mam! Ze zijn papa aan het opruimen!”

Hebben jullie ook zo genoten van de kampioenschapsroes? Dagenlang heb ik filmpjes en foto’s teruggekeken. Iedere keer als er iets nieuws op Facebook, twitter of Instagram werd geplaatst kreeg ik weer dat warme gevoel. Fans die je voorbij zien rijden in de Shoeters auto en even een duim opsteken, familie, vrienden en buren die je ermee feliciteren. En dan was er nog wat anders…

Op vakantie kregen we een berichtje dat Kees en Stefan op een enorm billboard langs de A59 op het SPM kantoor hingen met daarop de felicitaties voor het behalen van het kampioenschap.

Eenmaal thuisgekomen waren we natuurlijk nieuwsgierig naar dit mooie gebaar en was dat even handig dat het precies op de route ligt naar het vakantiehuisje waar we ons met mooi weer in Nederland bevinden.

Enigszins perplex van het formaat van dat ding waren we er ook trots op en kregen we wederom die overwinningskriebels. Keer op keer op keer…

Abel en Vince hadden al snel door dat papa als een gigantische reus op dat ene plekje langs de snelweg te bezichtigen was. “Papa is kampioen olé olé” werd er dan gezongen. Wat een feest!

Heel symbolisch werd er een einde gemaakt aan de roes. Kees was inmiddels begonnen met de voorbereiding op het EK. Niet langer zaten we met zijn viertjes in de auto richting het vakantiehuisje. Slechts mama en de jochies. We naderden het SPM kantoor, Abel was al naar buiten aan het kijken en bereidde zich voor op het zingen van kampioensleuzen toen er een verontwaardigde schreeuw uit zijn mond kwam: “Mam! Ze zijn papa aan het opruimen!”

Het was waar… ‘Het doek is gevallen’ Tijd voor de focus op een nieuw seizoen met dit jaar niet de jacht op de kampioensbeker maar de verdediging ervan.

Tot in de Maaspoort allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s