Rust in de tent

Er gaat niks boven Groningen zeggen ze wel. Tot ver in het derde kwart nam ik deze geduchte tegenstander dan ook heel serieus. Ik vreesde voor opnieuw een lange roadtrip naar het Hoge Noorden dat ik ooit mijn thuis noemde. Niemand had hier zin in en de Bosschenaren klaarden het klusje. Resultaat Kampioen van Nederland!

‘Oh heerlijk dit’ poste ik op Facebook. In plaats van een adrenaline stoot die ik verwachtte kwam er en soort kalmte over me heen. Dit is waar de jongens hard voor hadden gevochten dit is wat de jongens hadden verdiend.

Tot in de laatste uurtjes hebben we er met iedereen een feestje van gemaakt. Een prachtige afsluiting van een mooi seizoen.

De boog kan niet altijd gespannen zijn, broodnodige rust voor het hele gezin. Geen trainingen, wedstrijden, meetings, fysio of werk! Ook ik heb vakantie. Met zijn allen kamperen staat op de planning: letterlijk rust in de tent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s